Lukijoiden toivelahja: äänestys

Hei kaikki te rakkaat, jotka olette seuranneet reissuani – edes askeleen verran – tähän asti. Enää on vajaa viikko jäljellä, joten ajattelin, että olisi ihan reilua edes kerran huomioida teidät rakkaat lukijat. Niinpä ehdotan, että saatte äänestää seuraavista vaihtoehdoista mistä haluaisitte lukea lisää. 

Tässä vaihtoehdot:

1. Sake-tasting. Täällä on baari, jossa johdatetaan englanniksi saken historiaan ja siihen kuuluu tasting. En tiedä montako annosta saa, mutta olen valmis kokeilemaan.

2. Kinkaku-ji -visiitti. Kinkaku-ji on kultainen temppeli, jonka kuva heijastuu sen edessä olevan lammen pintaan “peilinä”. Kinkaku-ji on Kyoton ykkösnähtävyys, mutta koska olen siellä käynyt helmikuussa 2011, ajattelin jättää väliin – jollette halua saada raporttia kuvineen tästä. 

3. Sumiya Pleasure House. Ollut aikanaan ns. viihdytys-teehuone, mutta nykyään jäänne historiasta, lähinnä kiinnostava arkkitehtuurin / vanhan rakentamisen vuoksi. 

4. Fushimi Inari Taisha. Ne kuuluisat oranssit torii-portit, jotka kiertävät useamman kilometrin mittaisen matkan eräällä vuorella. Täälläkin olen käynyt, joten saatan jättää väliin paitsi jos tämä kierros valitaan.

5. Maiko transformation. Maikot ovat geishojen palvelustyttöjä ja täällä voi maksua vastaan laittautua sellaiseksi. Hintaan ilmeisesti kuuluu meikki, hiukset ja kimono lainaksi. 

6. Ohjattu zen-meditaatio temppelillä. Vaihtoehtoisia paikkoja on onneksi muutama, joten luultavasti toteutus onnistuu jos tämä tulee valituksi. 

Lupaan tehdä parhaani, jotta eniten ääniä saanut tehtävä toteutetaan ja raportoidaan huolellisesti. Jos eniten ääniä saanut tehtävä ei minusta riippumattomista syistä toteudu (esimerkiksi jos visiittiä ei voi varata la-ti päiville), teen seuraavaksi suosituimman tehtävän. 

Äänestys tapahtuu kommentoimalla FB-postaukseen tai jos et halua kommentoida julkisesti, niin laita privana FB-mailia. Äänestysaika päättyy Suomen aikaa perjantaina 20.6. klo 15.00.

Raportti ilmestyy tehtävän toteutuksen jälkeen. :D

P

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s