Law of Attraction todistettu oikeaksi

Taas tuli todistettua, että sen saa mitä toivoo. En ole (vielä) selvillä mistä se johtuu, siitäkö että alitajunta houkuttelee tajunnalle niitä kokemuksia mitä tilauksessa on, puhtaasta sattumasta vai jostain muusta. Lopputulos tietysti ratkaisee: kohtuuhintaiset lennot on varattu, samoin kohtuuhintainen majoitus, vaikka ehdin jo luopua toivosta. Kesäloma “oikeassa kotikaupungissani” toteutuu!?

Näin siinä kävi: helmikuussa aloin pohtimaan, että onkohan tämä viisas idea nyt – tai ollenkaan. En ole ennen ollut viikkokausia yksin, saati yksin matkalla. Riittääkö rahat. Saanko lomaa. Sopivaa eli riittävän edullista kämppää ei löydy, lennot maksavat yli 800 euroa. Mitä jos Fukushima poksahtaa? Tai jos tulee iso maanjäristys? Mitä jos jotain sattuu? Pärjäänkö?

Luovuin toivosta. Esimies lupasi lomat. Sehän ei vielä lämmitä jos ei ole lentoja ja majoitusta. Sitten Tripadvisorista löytyi Kiotosta majoitus, joka on sopivassa paikassa ja riittävän edullinen. Selvittelin junamatkojen kustannuksia Tokiosta Kiotoon, 140 euroa per suunta. (Joku fiksu voisi ehdottaa Japan Rail Passia, mutta silloin pitäisi olla kaksi erillistä lippua meno- ja paluumatkalle, jolloin hintaetu olisi jo syöty.) Luovuin taas toivosta. Ryhdyin tekemään vaihtoehtoisia suunnitelma 3,5 viikon ajaksi, keksin Santiago de Compostelan kävelyn, sulkeutumisen gradukammioon sekä 3 viikon yhdistetyn detox-bootcampin Espanjassa.

Sitten torstaina rakas aviomieheni lähetti tekstiviestin: näitkö Finnairin tarjouslennot Japaniin? En ollut nähnyt, mutta löytyi sopivat lennot Osakaan, josta paikallisjunalla Kiotoon alle 5 euroa. Illalla varmistin majoituksen ja kun kuittaus seuraavana aamuna tuli, varasin lennot. Matkustan yksin 3,5 viikoksi kaupunkiin, jonne olen kaivannut siitä asti kun kävin siellä ensimmäisen kerran helmikuussa 2011.

Palataan tarkempiin matkasuunnitteluihin pian, nyt riemuitaan siitä, että kun asioita laittaa toivomuslistalle tosissaan, niillä näyttää olevan taipumus toteutua!

P

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s